Агрономия негіздері
Сипаттама: Пәннің мазмұны дақылдарды таңдаумен, ауылшаруашылық технологиясымен, тыңайтқыштарды қолданумен, өсімдіктерді зиянкестер мен аурулардан қорғаумен және тиімді және тұрақты ауыл шаруашылығына қол жеткізу үшін табиғи ресурстарды ұтымды пайдаланумен байланысты теориялық және практикалық аспектілерді қамтиды.
Кредиттер саны: 8
Пәннің еңбек сыйымдылығы:
Жұмыс түрлері | сағат |
---|---|
Дәрістер | 45 |
Практикалық жұмыстар | |
Зертханалық жұмыстар | 30 |
СӨЖО | 45 |
СӨЖ | 120 |
Қорытынды бақылау нысаны | емтихан |
Қорытынды бақылауды жүргізу нысаны |
Компонент: ЖОО компоненті
Цикл: Базалық пәндер