Өндіріс технологиясының негіздері
Сипаттама: Пән білім алушыларда өнім сапасын басқару және өндірістік процестерді ұйымдастыру саласындағы кәсіби құзыреттерді қалыптастыруға бағытталған. Өндіріс технологиясының негіздері, өнімді шығаруға қою кезеңдері, еңбекті ұйымдастыру және нормалау элементтері, сондай-ақ шығарылатын өнімнің қауіпсіздігі мәселелері зерделенеді. Пәнді меңгеру нәтижесінде білім алушылар өндірісті ұйымдастыруға, сапаны бақылауға және өндірістік қызметтің тиімділігі мен қауіпсіздігін арттыру жөніндегі іс-шараларды әзірлеуге қатысуға қабілетті.
Кредиттер саны: 8
Пәннің еңбек сыйымдылығы:
| Жұмыс түрлері | сағат |
|---|---|
| Дәрістер | 30 |
| Практикалық жұмыстар | 45 |
| Зертханалық жұмыстар | |
| СӨЖО | 45 |
| СӨЖ | 120 |
| Қорытынды бақылау нысаны | |
| Қорытынды бақылауды жүргізу нысаны |
Компонент: Таңдау бойынша компонент
Цикл: Кәсіптік пәндер