ШҚТУ студенттері нағыз гастрономиялық мереке ұйымдастырды. Аспаздық шоуға ШҚУ және ҚАЕУ студенттері мен оқытушылары шақырылды.
Мол дастархан шығыс тағамдары - палау, дәстүрлі қазақ тағамдары - бауырсақ және түрлі тәттілерден тұрды. Балалар палау - грек салатымен толықтыруды, ал бауырсақтарға ғажайып тұздық жасауды шешті. Дәмді және пайдалы лимонадсыз қалай? Тіпті ең танымал сусындарды үйде жасалған лимонадпен салыстыруға болмайды.
Студенттер өздерін нағыз аспаз сияқты сезінді. Олардың кейбіреулері тамақ дайындауды үйреніп, кейбіреулері өздерінің аспаздық қабілеттерін жаңа жақтан ашты.
Соңында дастархан жайылып, біздің университеттің барлық қонақтары мен студенттері бірге бір үстелге жиналып, дайындалған тағамдардан дәм татты.